به دنبال ساخت مستندهای تاریخ انقلاب و ایرانگردی و گردشگری هستیم/ گفت و گو با «سید سلیم غفوری»
به دنبال ساخت مستندهای تاریخ انقلاب و ایرانگردی و گردشگری هستیم/ گفت و گو با «سید سلیم غفوری»
مدیر شبکه مستند با اشاره به افزایش بودجه این شبکه تلویزیونی،گفت: به دنبال ساخت و تولید مستندهای تاریخ انقلابیم و ایرانگردی و گردشگری هم اولویت ما است.
به گزارش سایت خانه مستند و به نقل از خبرگزاری تسنیم، چند سالی است که بر مسند مدیریت شبکه مستند تکیه زده اما اهالی مستند او را به عنوان مستندساز و کارگردان میشناسند. همین روز گذشته که «حرمسرای اشرف» از تلویزیون پخش شد؛ کاری از سیدسلیم غفوری بود. کارگردانی که مستندهای عراق، سرزمین جنگ ها، آخرین فرزندان سومالی و کشمیر بهشت فراموش شده را ساخته است.
نسیم حیات، جنگ پنهان، پارسیان زنگبار، آسیاییهای به غزه میروند، کاروان آزادی، مرزبانان، قیام صحرا، اسرار زندان ابوسلیم، نیمهخاموش، خوابهای سیاه و … را تهیهکنندگی کرده است. در جشنوارههای مختلفی به عنوان عضو هیئت داوران حاضر شده است. او این روزها دوره سوم جشنواره مستند تلویزیون را پشت سر گذاشته و با خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره دور چهارم این جشنواره و افزایش بودجه شبکه مستند و ورود به ایرانگردی و گردشگری و آینده این شبکه تلویزیونی صحبت کرد.
سیدسلیم غفوری، مدیر شبکه مستند با اشاره به افزایش بودجه و ورود به تولید در این شبکه تلویزیونی، تأکید کرد: طبعاً برای آینده شبکه برنامهریزی کردهایم تا با این مساعدتها به تولید بیشتری برسیم؛ تولید هزینه میطلبد خصوصاً در این یکی دو سال اخیر که تورم در کشور وجود دارد هزینههای تولید مستند و فیلم هم به تناوب آن بالا رفته است. باید تلاش کنیم از امکاناتی که در شبکه وجود دارد و به وجود میآید برای تولید بیشتر در موضوعات مختلف استفاده کنیم.
وی افزود: مستندهای مرتبط با تاریخ انقلاب و در موضوع ایرانگردی، گردشگری و موضوعات مرتبط با فرهنگ و هنر، اجتماعی و… را برنامهریزی خواهیم کرد تا تولیدات مناسب و مفیدی روی آنتن بروند.
مدیر شبکه مستند در خصوص اضافه شدن دو بخش عکس و مستندنگاری و برنامه دوره چهارم جشنواره مستند تلویزیون، خاطرنشان کرد: این جشنواره به لحاظ موضوعی کم و کیف خودش را پیدا کرده است و قطعاً تلاش میکنیم که آثار بیشتری را وارد بخش رقابتی کنیم؛ بتوانیم مستندسازان بیشتری را وارد جشنواره کنیم؛ از مستعدان و نخبگان این عرصه حمایت میکنیم تا جشنواره همچنان با قوت و قدرت به راه خودش ادامه بدهد و هر ساله هم به رشد و نمو بیشتری دست یابد.
او به اولویت و برنامهریزی جدی روی مستند سریالی در تلویزیون اشاره کرد و گفت: اساساً مأموریت و رسالت اصلی تولید مستند در تلویزیون، تولید مجموعههای مستند است و بخش عمدهای از تولیدات شبکه مستند، همین مجموعههای مستند یا به عبارت دیگر مستند سریالی است؛ حتماً ما در واقع، این سیاست را ادامه خواهیم داد و بار اصلی مستند را مجموعههای مستند بر دوش میکشند.
غفوری در پاسخ به این سؤال که مستندها با هزینه روی آنتن میروند و یا امتیازاتی برای مستندهای بخش مسابقه قائل میشوید، افزود: ما از دوره سوم جشنوره مستند تلویزیون، برای آثاری که وارد بخش مسابقه میشوند حق پخش قرار دادیم. برای همان یکبار پخشی که در قالب جشنواره، اتفاق میافتد برای مستندهای کوتاه مبلغ یک میلیون تومان، نیمه بلند 2 میلیون و مستندهای بلند 3 میلیون از سوی صاحبان آن اثر پرداخت میشود؛ و البته برای استمرار پخش رایت تلویزیونیاش خریداری میشود.
برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه مستند بپیوندید: