نگاهی به غذاهای اصیل ایرانی در مجموعه مستند «مطبخ»

نگاهی به غذاهای اصیل ایرانی در مجموعه مستند «مطبخ»

نگاهی به غذاهای اصیل ایرانی در مجموعه مستند «مطبخ»
۲۵ آبان ۱۳۹۸

«مطبخ» عنوان برنامه‌ ای است که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی، از شنبه تا پنجشنبه هفته جاری از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده، ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و … گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.

همچنین در ۲ قسمت پایانی این برنامه که چهارشنبه و پنجشنبه با عنوان «ذائقه ایرانی» روانه آنتن می‌شود از میان ۵۲ غذای اصیل ایرانی، محبوب‌ترین غذاهایی که بیشترین اقبال از سوی ذائقه ایرانی را به دست آورده‌اند، معرفی می‌شوند.

«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی و نویسندگی نیما انیسی از شنبه ۲۵ تا پنجشنبه ۳۰ آبان ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

گفتنی است، این مجموعه از تولیدات خانه مستند انقلاب اسلامی می باشد.

برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه مستند بپیوندید:

آیکون کانال تلگرام خانه مستند