مستند «روایت ریحانه» به شیوهای متفاوت به روایت خصوصیات شهید محمدرضا کاظمی زاده میپردازد
مستند «روایت ریحانه» به شیوهای متفاوت به روایت خصوصیات شهید محمدرضا کاظمی زاده میپردازد
مستند «روایت ریحانه» که به شیوهای متفاوت به روایت خصوصیات شهید محمدرضا کاظمی زاده میپردازد، مراحل نهایی تولید خود را سپری میکند.
روح الله کاظمی زاده، کارگردان مستند «روایت ریحانه» ایده ساخت مستند را بر اساس روایتگری برادر زاده 8 سالهی شهید که 23 سال پس از شهادتش به دنیا آمده دانست و گفت: در ساخت این مستند سعی نمودهایم از شیوهای نوین استفاده کنیم و از قالب مصاحبهای سایر مستندها خارج شویم، به این صورت که برادر زاده 8 ساله شهید، با ذهنیت کودکانه خود سراغ افراد مرتبط با شهید میرود و روایت همراهی آنها در مورد شهید را میشنود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از تغییراتی که در مستند «روایت ریحانه» در نظر گرفتهایم، روایت وابستگان درجه دوم شهید است. در مستندهای گذشته همیشه شهید از زبان پدر، مادر و وابستگان درجه اول روایت میشد ولی در این مستند علاوه بر ایشان به سراغ عمه، عمو، دایی، خاله و دوستان جبههای و شهری شهید رفتهایم تا از زاویه نگاه آنها خلقیات و ویژگیهای شهید را به تصویر بکشیم و از سبک زندگی و روزگار حیاتش سخن بگوئیم.
این کارگردان در تشریح دیگر ویژگیهای مستند «روایت ریحانه» گفت: یکی از صحنههای تاثیرگذار مستند، زمانی است که ریحانه به همراه مادربزرگش، به تصویر عمویش پس ازشیمیایی میرسد و همراه با مادربزرگش برای عموی شهید گریه میکند و به تبع او ریحانه 8 ساله به مدت زمان طولانی گریه میکرد و اشک میریخت.
گفتنی است مستند «روایت ریحانه» به تهیه کنندگی مهدی مطهر، در 50 دقیقه تهیه شده و از تولیدات خانه مستند انقلاب اسلامی است.